Een roeitrainer thuis in Kraainem? Een goed idee!

Roeitrainers

Een roeitrainer thuis in Kraainem biedt enkel voordelen!

Gebruik je persoonlijke roeimachine om thuis cardio en spieren op te bouwen in Kraainem. Dit betekent dat u aan de ene kant uw conditie kunt verbeteren en aan de andere kant bouw je ook spieren op tijdens het roeien. Dit toont het belangrijkste voordeel van het apparaat aan: het trainen van je hele lichaam. Naast de spieren van de rug, schouders en armen, kun je met de roeimachine ook de spieren van de buik en benen trainen. Koop je fitnessapparatuur bij  Fitness Specialist en train nu, altijd en overal thuis. Meer informatie nodig? Wanneer u ons bezoekt, krijgt u persoonlijk advies in de showroom.
Octane RO Max Roeitrainer

Beweeg meer!

Ben jij klaar om een ​​gelukkiger en gezonder leven te leiden? Dan moet je alleen nog de juiste apparatuur vinden. Bekijk onze webshop en bezoek onze showroom voor de beste roeimachines van Kraainem. Wij begeleiden u door het koopproces en bespreken alle mogelijkheden met u. Wil je vooraf meer informatie? U kan ons contacteren op +32 (0)11 76 15 48 of info@fitnessspecialist.be.

Inspiratie & referenties

Waar moet je op letten bij het kopen van een roeitrainer?

Bij het kopen van een roeitrainer zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Misschien wel het belangrijkste is de methode om de weerstand te bepalen. Er zijn drie soorten weerstanden: magnetisch, water en lucht. Naast deze drie heb je een combinatie van lucht en magneet. Elk type heeft zijn voor- en nadelen. Wil je weten wat deze voor- en nadelen zijn? Of wil je zelf de verschillen ervaren? U vindt het allemaal in onze showroom. U kunt vertrouwen op onze uitgebreide ervaring. We geven je graag alle informatie over onze beschikbare modellen en merken (zoals Flow Fitness, Finnlo en Octane Fitness), hoe deze apparaten werken, prijscategorieën en meer! In onze showroom kunt u alle roeimachines met verschillende weerstandstypes uitproberen.

Wij bezorgen uw roeitrainer bij u thuis in Kraainem!

Bij Fitness Specialist kun je fitnessapparatuur kopen in onze online winkel en showroom. Ook voor levering en installatie van uw nieuwe roeitrainer kunt u bij ons terecht. Met onze bezorg- en montageservice kun je snel thuis trainen. Wij nemen contact met u op voor levering en installatie en zoeken samen om een ​​geschikt moment af te spreken. Ook voor toekomstige diensten kunt u bij ons terecht.