REALISATIES

20+ Jaar van Bewezen Expertise

Sinds het begin van onze reis meer dan twintig jaar geleden, hebben wij gewerkt aan het realiseren van de fitnessdoelen van onze klanten. Of het nu gaat om een individuele sporter die streeft naar het bereiken van zijn persoonlijke doelen, of een bedrijf dat op zoek is naar de beste apparatuur voor zijn klanten – we hebben ons ingezet om de beste oplossingen te bieden.

Op deze pagina delen we enkele prestaties waar we trots op zijn.

Klantenverhalen

Kinesitherapie Cuyvers

Kinesitherapie Cuyvers

Onze praktijk had behoefte aan een nieuw krachttoestel passend op een beperkte oppervlakte. Na onze zoektocht kwamen we terecht bij Fitness Specialist. Zij overtuigden door hun professionele aanpak en duidelijke communicatie.   Fitness Specialist leverde precies wat we nodig hadden: een passend toestel tegen een correcte prijs. Dankzij dit nieuwe

Lees verder »
Verstraeten Lummen B2B 4

Bedrijfsfitness in Lummen

In Lummen hebben wij een bedrijfsfitness mogen plaatsen. Verschillende werknemers deelden hun ervaring en beoordelen de fitnessruimte gemiddeld met een 8/10..   ‘’De toestellen voldoen aan mijn verwachtingen. Ik verlies geen tijd meer aan het reizen naar de sportschool en ben meer in beweging dan voorheen.’’   ‘’Ik heb weinig

Lees verder »
DSC 2040

Danny uit Leopoldsburg

Ontdek de ervaring van een tevreden klant met Fitness Specialist, een bedrijf dat uitblinkt in professionaliteit en klantgerichtheid. Lees meer over hun top prijs-kwaliteitverhouding en de reden voor een welverdiende beoordeling van 10.

Lees verder »
DSC 3673

Osteofit

Osteofit Tessenderlo, uw multidisciplinaire praktijk met een state-of-the-art oefenzaal. Investeer in kwaliteit en variatie met Fitness Specialist – uw betrouwbare partner voor cardio-apparaten en professionele fitnessaankopen.

Lees verder »

U koopt bij ons niet alleen een product maar ook onze service!

Fitness Specialist BVBA is al meer dan 20 jaar de specialist in fitnesstoestellen in Limburg en heel België voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. Fitness Specialist is een familiebedrijf met een persoonlijke en professionele aanpak. Wij bieden een ruim assortiment fitnesstoestellen aan van topmerken/A-merken. Deze toestellen kunnen ook steeds bij ons uitvoering getest worden.

Fitness Specialist garandeert u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kwaliteit en service worden bij on steeds hoog in het vaandel gedragen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de betere sportvoeding met advies op maat. Leveringen van fitnesstoestellen, accessoires en sportvoeding zijn in België gratis. Fitnesstoestellen kunnen tegen betaling ook gemonteerd worden door onszelf. Leveringen en installaties gebeuren binnen enkele werkdagen in overleg met de klant.

Fitte werknemers bieden enkel voordelen!

Bedrijfsfitnessen zijn een groeiende markt. Dit hebben ze in onze buurlanden en in Amerika al langer door. Belgische werkgevers spelen dan ook steeds meer in op deze trend en voorzien hun bedrijf van een fitnessruimte voor hun personeel. Een bedrijfsfitness biedt namelijk vele voordelen. Minder zieke werknemers, een hogere productiviteit en minder stress op het werk! Fitte werknemers bieden dus niets dan voordelen.
Enkele van onze referenties die wij door de jaren heen hebben mogen voorzien van een (bedrijfs)fitness:

"Ons bedrijf is de sportieve uitvalsbasis voor iedereen die fit door het leven wilt."