Jouw eigen outdoor fitness kopen in Hasselt?

Outdoor Fitness

Zin om in de openlucht te sporten? Doe aan outdoor fitness! Meer specifiek outdoor kracht fitness , dit is krachttraining in de buitenlucht. Dus niet het klassieke lopen of andere atletiek disciplines. Ideaal dus als uitbreiding van een reeds bestaand fitnesscentrum of voor personal trainers die net dat tikkeltje extra willen. De OutGym container modules zijn zeer interessant om aan te bieden in een groepslesmodule of small group trainingen. 

Graag je conditie op peil houden? Maar geen zin om binnen te blijven? Snak je naar de zon en frisse buitenlucht na een dag hard werken? Je kunt nu eenvoudig buiten in de openlucht van Hasselt aan krachttraining doen. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar bekend voor de verkoop van kwalitatieve indoor fitnesstoestellen, maar nu gaan wij deze lijn ook doortrekken naar outdoor fitnesstoestellen. Krijg dezelfde kwaliteit en service die u al van ons gewend bent nu ook bij onze outdoor fitnesstoestellen. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in de buitenlucht.

Waarom outdoor fitnesstoestellen van Fitness Specialist kopen?

  • Investeren in outdoor fitnestoestellen van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit.
  • Ons aanbod bevat enkel topmerken en bovendien geven we advies op jouw maat.
  • Onze toestellen kunnen in alle weersomstandigheden buiten blijven staan in Hasselt. Zonder in te perken op soepelheid en comfort.
  • Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Welk doel je ook voor ogen hebt, wij hebben het geschikte toestel.
  • Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Waarom kiezen voor Fitness Specialist?

U kan bij ons terecht voor alles met betrekking tot uw outdoor fitness. Wij staan in voor de inrichting, levering en installatie in Hasselt. Maar ook voor een uitstekende service na verkoop bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en eigen hersteldienst kan u het hele jaar door genieten van uw outdoor fitness in Hasselt. Nog niet helemaal overtuigd van ons kunnen? Spring binnen in onze toonzaal en sla een praatje met een van onze medewerkers. Zij geven je graag een antwoord op al jouw vragen.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en meer specifiek fitness. We stemmen onze service en ons advies dan ook volledig af op de voorkeuren van onze individuele klant. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de outdoor fitnesstoestellen netjes bij jou in Hasselt worden geleverd en geïnstalleerd. Meer over ons aanbod te weten komen? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties raadplegen? Raadpleeg onze webshop dan.
Bij Fitness Specialist zijn er veel mogelijkheden in onze online winkel en showroom. Je kunt kiezen uit verschillende soorten fitnessapparatuur: