Categorie:

Beschikbaar via nabestelling

Omnigym – Core Rack

Categorie:

Beschrijving

Werk aan jouw bovenlichaam en armen met deze drie-in-één fitness oplossing!​​​​​​​

Het Core Rack combineert onze Abdominal Bench (buikspierbank), Dip Bars en Back Extension toestellen rond één centrale paal en biedt een solide set isolatieoefeningen  om enkele van jouw belangrijkste bovenlichaam- en armspieren te trainen en tegelijkertijd jouw core te versterken.

Omnigym outdoor fitnessapparatuur wordt met trots gemaakt in Finland, is gebruiksvriendelijk en gebouwd om lang mee te gaan, waardoor ze een risicovrije keuze zijn. Alle units zijn ergonomisch ontworpen voor optimale trainingsresultaten en gebruikersveiligheid, en ze voldoen allemaal aan de EN16630-norm voor permanent geïnstalleerde buitenapparatuur.

Abdominal Bench:

Ontwikkel je core-spieren voor stabiliteit en prestaties

Door oefeningen als sit-ups of crunches uit te voeren, vergroot je de kracht van jouw buikspieren. Het opbouwen van deze core-spieren verbetert je houding, je evenwicht en je stabiliteit, terwijl de kans op rug- of andere pijn wordt verkleind. Veel dagelijkse taken zijn afhankelijk van de kracht van je core, dus sit-ups zijn een goede keuze om je dagelijkse kwaliteit van leven te verbeteren – en ook de beste keuze als je ernaar streeft om een sixpack-buikspieren te ontwikkelen!

Spiergroepen: buikspieren

Back Extensions

Versterk je rug en verbeter je houding

Onze Back Extension is een veilige en effectieve manier om jouw onder-, midden- en boven rugspieren te versterken. Op regelmatige basis back extensions uitvoeren kan leiden tot een betere houding en helpen rugpijn en letsel te voorkomen.

Spiergroepen: onder- en midden rugspieren

Dip-bars:

Verbeter het bovenlichaam en de botsterkte

Dips helpen bij het opbouwen van de kracht in je bovenlichaam bij je borst, schouders en bovenarmen, terwijl de core wordt aangesproken en behouden. Omdat je lichaamsgewicht van de grond is, zijn dips een geweldige workout voor het hele lichaam. Ze kunnen ook sportprestaties verbeteren die armbewegingen en kracht van het bovenlichaam vereisen, zoals tennis, zwemmen, volleybal en basketbal.

Spiergroepen: borst-, schouder- en tricepsspieren

 

OGC7_RAL6018_core rack outdoor gym
Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Värivaihtoehdot_2023

 

Merk

Omnigym

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omnigym – Core Rack” te beoordelen

Recently Viewed Products

Geen recent bekeken producten om weer te geven