Massagestoel kopen Putte

Bent u op zoek naar een manier om uw dagelijkse stress te verminderen en uw welzijn te verbeteren, zonder dat u de deur uit hoeft? Dan bent u bij Fitness Specialist in Putte aan het juiste adres! Als dé specialist in hoogwaardige massagestoelen van topmerken zoals NRG Wellness en TotalSeat, bieden wij u een unieke kans om een nieuwe dimensie van ontspanning en comfort te ervaren. Onze showroom in Lommel is uitgerust met diverse modellen, zodat u zelf de voordelen van onze geavanceerde massagestoelen kunt ontdekken.

De Perfecte Massagestoel bij Fitness Specialist in Putte

Als u overweegt om een massagestoel aan te schaffen, is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Bij Fitness Specialist begrijpen we dat dit een persoonlijke beslissing is. Daarom bieden we een breed scala aan massagestoelen van topmerken zoals NRG Wellness en TotalSeat, die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Kenmerken van een Massagestoel

Onze massagestoelen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en worden bediend met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. De meeste modellen hebben geïntegreerde transportwielen, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Bovendien worden de stoelen meestal voorgemonteerd geleverd, zodat u ze alleen maar op de juiste plek hoeft te zetten en kunt beginnen met ontspannen.

Verschillende Massagetechnieken

 • Shiatsu Massage: Bij deze techniek wordt druk gebruikt om de energiebanen in je lichaam te stimuleren en eventuele blokkades te verwijderen.
 • Rollermassage/Strekmassage: Hierbij bewegen rollen op en neer langs je wervelkolom, wat zorgt voor een comfortabele strekking en ontlasting van de tussenwervelschijven.
 • Kneedmassage: Deze techniek wordt gebruikt om de doorbloeding te verbeteren en spierspanning te verlichten.
 • Klopmassage: Door zacht te tikken worden spieren en weefsels gestimuleerd, wat de bloedsomloop kan bevorderen.
 • Dubbele Massage: Een combinatie van klopmassage en kneedmassage.
 • Luchtmassage: Bij deze techniek worden luchtkussens gebruikt die afwisselend worden gevuld en geleegd om een aangename druk op de spieren uit te oefenen.

Ontdek diverse massagetechnieken die je kunnen helpen ontspannen en je welzijn kunnen verbeteren. Of je nu in Putte woont of ergens anders, deze massages zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar verlichting van spierspanning en het bevorderen van de bloedsomloop. Ervaar de voordelen van deze realistische en nuchtere benadering van massage.

Gebruiksvriendelijke Programma’s

Onze massagestoelen zijn voorzien van zowel automatische als handmatige programma’s. Met een automatisch programma kunt u simpelweg achterover leunen en genieten van een vooraf ingestelde massage. Met de handmatige bediening heeft u de vrijheid om verschillende massagetechnieken en -gebieden te kiezen.

Extra Functies voor Comfort

 • Verwarmingsfunctie: Deze functie verwarmt uw rug en bevordert de bloedsomloop.
 • Weegfunctie: Sommige stoelen hebben een weegfunctie die zachtjes op en neer beweegt voor extra ontspanning.
 • USB-poort: Hiermee kunt u uw apparaten opladen terwijl u ontspant.
 • Zero Gravity-functie: Deze functie zorgt voor een ontspannende ligpositie, ideaal wanneer uw wervelkolom en gewrichten extra aandacht nodig hebben.

Praktische Overwegingen

 • Afmetingen: Onze stoelen zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten, zodat je altijd de perfecte pasvorm vindt.
 • Materiaal: Je kunt kiezen uit onderhoudsvriendelijke en slijtvaste materialen zoals kunstleer of stof.