Massagestoel kopen Malle

Bent u op zoek naar een manier om uw dagelijkse stress te verminderen en uw welzijn te verbeteren, zonder dat u de deur uit hoeft? Dan bent u bij Fitness Specialist in Malle aan het juiste adres! Als dé specialist in hoogwaardige massagestoelen van topmerken zoals NRG Wellness en TotalSeat, bieden wij u een unieke kans om een nieuwe dimensie van ontspanning en comfort te ervaren. Onze showroom in Lommel is uitgerust met diverse modellen, zodat u zelf de voordelen van onze geavanceerde massagestoelen kunt ontdekken.

De Perfecte Massagestoel bij Fitness Specialist in Malle

Als u overweegt om een massagestoel aan te schaffen, is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Bij Fitness Specialist begrijpen we dat dit een persoonlijke beslissing is. Daarom bieden we een breed scala aan massagestoelen van topmerken zoals NRG Wellness en TotalSeat, die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Kenmerken van een Massagestoel

Onze massagestoelen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en worden bediend met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. De meeste modellen hebben geïntegreerde transportwielen, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Bovendien worden de stoelen meestal voorgemonteerd geleverd, zodat u ze alleen maar op de juiste plek hoeft te zetten en kunt beginnen met ontspannen.

Ontdek diverse massagetechnieken in Malle

 • Shiatsu Massage: Ervaar de helende kracht van druk op uw energiebanen, om blokkades te verwijderen en uw lichaam in balans te brengen.
 • Rollermassage/Strekmassage: Laat rollen langs uw wervelkolom bewegen voor een comfortabele strekking en verlichting van tussenwervelschijven, zodat u zich ontspannen en verlicht voelt.
 • Kneedmassage: Verbeter de doorbloeding en verlicht spierspanning met deze doeltreffende techniek, voor een gevoel van welzijn en ontspanning.
 • Klopmassage: Stimuleer uw spieren en weefsels met zachte tikken, die de bloedsomloop bevorderen en u een hernieuwde energie geven.
 • Dubbele Massage: Geniet van een combinatie van klopmassage en kneedmassage, voor een evenwichtige en ontspannende ervaring.
 • Luchtmassage: Ervaar de aangename druk op uw spieren door middel van luchtkussens, die afwisselend worden gevuld en geleegd, voor een gevoel van totale ontspanning.

Gebruiksvriendelijke Programma’s

Onze massagestoelen zijn voorzien van zowel automatische als handmatige programma’s. Met het automatische programma kunt u moeiteloos achterover leunen en genieten van een vooraf ingestelde massage. Met de handmatige bediening heeft u de vrijheid om verschillende massagetechnieken en -gebieden te selecteren.

Extra Functies voor Comfort

 • Verwarmingsfunctie: Deze functie verwarmt uw rug en bevordert de bloedsomloop.
 • Weegfunctie: Sommige stoelen hebben een weegfunctie die zachtjes op en neer wiegt voor extra ontspanning.
 • USB-poort: Hiermee kunt u uw apparaten opladen terwijl u ontspant.
 • Zero Gravity-functie: Deze functie zorgt voor een ontspannende ligpositie, ideaal wanneer uw wervelkolom en gewrichten extra aandacht nodig hebben.

Praktische Overwegingen

 • Afmetingen: Onze stoelen zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten, zodat u altijd de perfecte pasvorm vindt.
 • Materiaal: U kunt kiezen uit onderhoudsvriendelijke en slijtvaste materialen zoals kunstleer of stof.