Massagestoel kopen Lille

Bent u op zoek naar een manier om uw dagelijkse stress te verminderen en uw welzijn te verbeteren, zonder dat u de deur uit hoeft? Dan bent u bij Fitness Specialist in Lommel aan het juiste adres! Als dé specialist in hoogwaardige massagestoelen van topmerken zoals NRG Wellness en TotalSeat, bieden wij u een unieke kans om een nieuwe dimensie van ontspanning en comfort te ervaren. Onze showroom in Lommel is uitgerust met diverse modellen, zodat u zelf de voordelen van onze geavanceerde massagestoelen kunt ontdekken.

De Perfecte Massagestoel bij Fitness Specialist in Lommel

Als u overweegt om een massagestoel aan te schaffen, is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Bij Fitness Specialist begrijpen we dat dit een persoonlijke beslissing is. Daarom bieden we een breed scala aan massagestoelen van topmerken zoals NRG Wellness en TotalSeat, die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Kenmerken van een Massagestoel

Onze massagestoelen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en worden bediend met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. De meeste modellen hebben geïntegreerde transportwielen, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Bovendien worden de stoelen meestal voorgemonteerd geleverd, zodat u ze alleen maar op de juiste plek hoeft te zetten en kunt beginnen met ontspannen.

Verschillende Massagetechnieken

 • Shiatsu Massage: Deze techniek maakt gebruik van druk om de energiebanen in uw lichaam te stimuleren en eventuele blokkades te verwijderen. Zo kunt u weer in balans komen.
 • Rollermassage/Strekmassage: Hierbij bewegen rollen op en neer langs uw wervelkolom, wat zorgt voor een comfortabele strekking en ontlasting van de tussenwervelschijven. Dit kan uw rugklachten verminderen.
 • Kneedmassage: Deze techniek wordt toegepast om de doorbloeding te verbeteren en spierspanning te verlichten. Zo kunt u zich ontspannen en uw spieren laten herstellen.
 • Klopmassage: Door middel van zacht tikken worden spieren en weefsels gestimuleerd, wat de bloedsomloop kan bevorderen. Dit kan uw lichaam helpen om te ontspannen en te herstellen.
 • Dubbele Massage: Een combinatie van klopmassage en kneedmassage. Hierdoor kunt u genieten van een complete en ontspannende ervaring.
 • Luchtmassage: Deze techniek maakt gebruik van luchtkussens die afwisselend worden gevuld en geleegd om een aangename druk op de spieren uit te oefenen. Dit kan uw spieren helpen ontspannen en uw welzijn bevorderen.

Ontdek de diverse massagetechnieken die wij aanbieden in de gemeente Lille. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, verlichting van spierspanning of het herstellen van uw lichaam, onze ervaren masseurs staan voor u klaar. Laat u verwennen en geniet van een moment van rust en welzijn. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Gebruiksvriendelijke Programma’s

Onze massagestoelen zijn voorzien van zowel automatische als handmatige programma’s. Met een automatisch programma kunt u eenvoudig achterover leunen en genieten van een vooraf ingestelde massage. Met de handmatige bediening heeft u de vrijheid om verschillende massagetechnieken en -gebieden te selecteren.

Extra Functies voor Comfort

 • Verwarmingsfunctie: Deze functie verwarmt uw rug en stimuleert de bloedsomloop.
 • Weegfunctie: Sommige stoelen hebben een weegfunctie die zachtjes op en neer wiegt voor extra ontspanning.
 • USB-poort: Hiermee kunt u uw apparaten opladen terwijl u ontspant.
 • Zero Gravity-functie: Deze functie zorgt voor een ontspannende ligpositie, ideaal voor wanneer uw wervelkolom en gewrichten extra aandacht nodig hebben.

Praktische Overwegingen

 • Afmetingen: Onze stoelen zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten, zodat u altijd de perfecte pasvorm vindt.
 • Materiaal: U kunt kiezen uit onderhoudsvriendelijke en slijtvaste materialen zoals kunstleer of stof.

Handige Overwegingen voor Inwoners van Lille

 • Geschikte Afmetingen: Onze stoelen zijn beschikbaar in vier verschillende formaten, zodat u altijd de ideale pasvorm kunt vinden.
 • Kwalitatief Materiaal: U heeft de keuze uit onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen zoals kunstleer of stof.