Massagestoel kopen Kalmthout

Bent u op zoek naar een manier om uw dagelijkse stress te verminderen en uw welzijn te verbeteren, zonder de deur uit te hoeven? Dan bent u bij Fitness Specialist in Kalmthout aan het juiste adres! Als dé specialist in hoogwaardige massagestoelen van topmerken zoals NRG Wellness en TotalSeat, bieden wij u een unieke kans om een nieuwe dimensie van ontspanning en comfort te ervaren. Onze winkel in Lommel heeft een showroom met diverse modellen, zodat u zelf de voordelen van onze geavanceerde massagestoelen kunt ontdekken.

De Perfecte Massagestoel bij Fitness Specialist in Kalmthout

Als u overweegt om een massagestoel aan te schaffen, is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Bij Fitness Specialist begrijpen we dat dit een persoonlijke beslissing is. Daarom bieden we een breed scala aan massagestoelen van topmerken zoals NRG Wellness en TotalSeat, die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Kenmerken van een Massagestoel

Onze massagestoelen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en worden bediend met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. De meeste modellen hebben geïntegreerde transportwielen, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Bovendien worden de stoelen meestal voorgemonteerd geleverd, zodat u ze alleen maar op de juiste plek hoeft te zetten en kunt beginnen met ontspannen.

Gedisciplineerde en effectieve Massagetechnieken in Kalmthout

 • Shiatsu Massage: Ervaar de kracht van druk om de energiebanen in uw lichaam te stimuleren en eventuele blokkades te verwijderen.
 • Rollermassage/Strekmassage: Laat de rollen langs uw wervelkolom bewegen voor een comfortabele strekking en ontlasting van de tussenwervelschijven.
 • Kneedmassage: Verbeter de doorbloeding en verlicht spierspanning met deze effectieve techniek.
 • Klopmassage: Stimuleer uw spieren en weefsels door zachtjes te tikken, wat de bloedsomloop kan bevorderen.
 • Dubbele Massage: Ervaar de perfecte combinatie van klopmassage en kneedmassage voor optimale ontspanning.
 • Luchtmassage: Geniet van de aangename druk op uw spieren met behulp van luchtkussens die afwisselend worden gevuld en geleegd.

Gebruiksvriendelijke Programma’s

Onze massagestoelen zijn voorzien van zowel automatische als handmatige programma’s. Met een automatisch programma kunt u moeiteloos achterover leunen en genieten van een vooraf ingestelde massage. Met de handmatige bediening heeft u de vrijheid om verschillende massagetechnieken en -gebieden te selecteren.

Extra Functies voor Comfort

 • Verwarmingsfunctie: Deze functie verwarmt uw rug en bevordert de bloedsomloop.
 • Weegfunctie: Sommige stoelen hebben een weegfunctie die zachtjes op en neer wiegt voor extra ontspanning.
 • USB-poort: Hiermee kunt u uw apparaten opladen terwijl u ontspant.
 • Zero Gravity-functie: Deze functie zorgt voor een ontspannende ligpositie, ideaal wanneer uw wervelkolom en gewrichten extra aandacht nodig hebben.

Praktische Overwegingen

 • Afmetingen: Onze stoelen zijn beschikbaar in vier verschillende formaten, zodat u altijd de perfecte pasvorm vindt.
 • Materiaal: U kunt kiezen uit onderhoudsvriendelijke en slijtvaste materialen zoals kunstleer of stof.