Massagestoel kopen Brasschaat

Bent u op zoek naar een manier om uw dagelijkse stress te verminderen en uw welzijn te verbeteren, zonder dat u de deur uit hoeft? Dan bent u bij Fitness Specialist aan het juiste adres! Als dé specialist in hoogwaardige massagestoelen van topmerken zoals NRG Wellness en TotalSeat, bieden wij u de unieke kans om een nieuwe dimensie van ontspanning en comfort te ervaren. Onze showroom in Lommel is uitgerust met diverse modellen, zodat u zelf de voordelen van onze geavanceerde massagestoelen kunt ontdekken.

De Perfecte Massagestoel bij Fitness Specialist in Lommel
Als u overweegt om een massagestoel aan te schaffen, is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Bij Fitness Specialist begrijpen we dat dit een persoonlijke beslissing is. Daarom bieden we een breed scala aan massagestoelen van topmerken zoals NRG Wellness en TotalSeat, die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Kenmerken van een Massagestoel
Onze massagestoelen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en worden bediend met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. De meeste modellen hebben geïntegreerde transportwielen, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Bovendien worden de stoelen meestal voorgemonteerd geleverd, zodat u ze alleen maar op de juiste plek hoeft te zetten en kunt beginnen met ontspannen.

Kom langs bij Fitness Specialist in Lommel en ontdek zelf de voordelen van onze geavanceerde massagestoelen. Verbeter uw welzijn en verminder uw dagelijkse stress zonder de deur uit te hoeven.

Diverse Massagetechnieken in Brasschaat

 • Shiatsu Massage: Deze techniek maakt gebruik van druk om de energiebanen in uw lichaam te stimuleren en eventuele blokkades te verwijderen.
 • Rollermassage/Strekmassage: Bij deze techniek bewegen rollen op en neer langs uw wervelkolom, wat zorgt voor een comfortabele strekking en ontlasting van de tussenwervelschijven.
 • Kneedmassage: Deze techniek wordt toegepast om de doorbloeding te verbeteren en spierspanning te verlichten.
 • Klopmassage: Door middel van zacht tikken worden spieren en weefsels gestimuleerd, wat de bloedsomloop kan bevorderen.
 • Dubbele Massage: Een combinatie van klopmassage en kneedmassage.
 • Luchtmassage: Deze techniek maakt gebruik van luchtkussens die afwisselend worden gevuld en geleegd om een aangename druk op de spieren uit te oefenen.

Gebruiksvriendelijke Programma’s

Onze massagestoelen zijn voorzien van zowel automatische als handmatige programma’s. Met een automatisch programma kunt u gemakkelijk achterover leunen en genieten van een vooraf ingestelde massage. Met de handmatige bediening heeft u de vrijheid om verschillende massagetechnieken en -gebieden te selecteren.

Extra Functies voor Comfort

 • Verwarmingsfunctie: Deze functie verwarmt uw rug en bevordert de bloedsomloop.
 • Weegfunctie: Sommige stoelen hebben een weegfunctie die zachtjes op en neer wiegt voor extra ontspanning.
 • USB-poort: Hiermee kunt u uw apparaten opladen terwijl u ontspant.
 • Zero Gravity-functie: Deze functie zorgt voor een ontspannende ligpositie, ideaal wanneer uw wervelkolom en gewrichten extra aandacht nodig hebben.

Praktische Overwegingen

 • Afmetingen: Onze stoelen zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten, zodat u altijd de perfecte pasvorm vindt.
 • Materiaal: U kunt kiezen uit onderhoudsvriendelijke en slijtvaste materialen zoals kunstleer of stof.

Praktische Overwegingen

 • Afmetingen: Onze stoelen zijn beschikbaar in vier verschillende formaten, zodat u altijd de ideale pasvorm vindt.
 • Materiaal: U heeft de keuze uit onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen zoals kunstleer of stof.