Cardiotraining bij je thuis in Boekhout met een loopband van Fitness Specialist

Loopbanden

U wilt een nieuwe loopband kopen maar u weet niet waar u op moet letten? U weet niet naar welke verschillen u moet kijken bij het speuren naar de perfecte loopband voor u. En u wilt natuurlijk geen miskoop doen. Bij een loopband is het belangrijkste onderdeel de motor. Maar dan zit u nog met vaktermen zoals piekvermogen en continu vermogen van de loopband. Geen probleem, Fitness Specialist is er om u te helpen. Wij hebben al jaren ervaring in de verkoop van fitnessapparatuur. Onze voornaamste productcategorieën zijn naast loopbanden:

 

U kan bij ons loopbanden voor thuis kopen in onze webshop en toonzaal. Het is ook mogelijk om verschillende loopbanden te komen testen in onze toonzaal. Onder begeleiding van een van onze ervaren medewerkers kan u alles vrijblijvend testen.

 

Waar moet u op letten bij het kopen van een loopband?

Op de eerste plaats is het belangrijk om te kijken waar de loopband juist voor gebruikt gaat worden. Is dit voor wandelen/joggen of is dit eerder voor intensieve trainingen? Dit doel weten is belangrijk om te bepalen hoe krachtig de motor moet zijn.

Heeft u tijdens het lopen buiten nogal snel last van pijnlijke knieën en enkels? Dan is het misschien interessant voor u om te kijken naar een loopband met een dempend dek. Dit dek gaat de zwaarste schokken opvangen waardoor u zachter kan lopen en minder last heeft van uw gewrichten.

Dit zijn meestal de belangrijkste dingen waar u op moet letten wanneer u een loopband koopt. Dit kan u natuurlijk niet testen wanneer u online de toestellen bekijkt in onze webshop. Daarom kan u steeds alle toestellen vrijblijvend komen uitproberen in onze toonzaal.

Fitness Specialist zorgt voor alles!

Naast de aankoop van een loopband voor thuis, kan u bij ons ook terecht voor alles rond de loopband. Na aankoop volgt meestal de levering, krijgt u de loopband zelf niet thuis? Geen paniek wij leveren de loopband gratis bij u thuis af. Maar dan is er nog de installatie van de loopband bij u thuis. Het toestel is zwaar en de installatie ervan vereist toch enige kennis en vaardigheid. Ons serviceteam helpt u graag bij de installatie van uw loopband thuis. U kan ook beroep doen op ons serviceteam voor het jaarlijks onderhoud van de loopband of eventuele herstellingen (al dan niet binnen de garantie). Stel dat er door de jaren heen een onderdeel stuk gaat of verslijt, dit kan natuurlijk altijd, dan is het toestel dat u bij ons kocht niet rijp voor de schroothoop. Ons eigen serviceteam voert de herstelling aan de loopband zo spoedig mogelijk uit bij uw thuis. Zodat u minimaal last ondervindt van eventuele gebreken aan uw toestel en dat u uw trainingen snel terug kan verder zetten. Tot slot zijn er nog eventuele accessoires die u bij de loopband kan gebruiken. Denk maar aan een onderlegmat voor uw vloer extra te beschermen of een borstband voor de registratie van uw hartslag. Voor al deze dingen kan u terecht bij Fitness Specialist.

 

Een loopband bij uw thuis? Een goed idee!

Een loopband kan dienen voor uw conditie op te bouwen of om u te helpen bij uw revalidatie. Maar een loopband bij je thuis is ook makkelijk voor tijdens de winterperiode. Wanneer het al vroeger donker en kouder is, dan kan u gewoon bij u thuis lopen in het comfort van je eigen huis. Zelfs als u maar weinig tijd heeft kan u snel een stukje wandelen of lopen op de loopband om toch maar aan je dagelijkse dosis beweging te komen. Maar er zijn nog veel andere redenen waarom het zeker en vast de moeite waard is om een loopband voor thuis aan te schaffen.

 

Wilt u graag bijkomende informatie? Dan kan u ons steeds telefonisch bereiken op het nummer (+32) 011 76 15 48 of stuur een mailtje naar info@fitnessspecialist.be. Komt u toch liever de toestellen in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk ook, u bent steeds vrijblijvend welkom in onze toonzaal om de toestellen te bekijken of zelfs te testen.