Hometrainer kopen in Wommelgem? Fitness Specialist is de beste keuze

Hometrainers

Een hometrainer koop je niet op 1, 2, 3. Je moet zeker zijn dat je de juiste hometrainer voor bij jouw thuis koopt. Online heb je veel maar misschien zelfs TE veel keuze. Je weet niet waar je eigenlijk op moet letten of welke toestellen beter of slechter zijn dan de andere. Want je ziet hometrainers van €200 maar ook van meer dan €2000. Maar waar zit dat prijsverschil nu juist en waarom kost de ene nu zoveel meer dan de andere? Wij van Fitness Specialist gaan jou helpen bij het aankopen van de juiste hometrainer voor bij jouw thuis. Om dit te doen is het aan te raden om tot bij ons in de toonzaal te komen. Hier kan een van onze medewerkers luisteren naar wat jouw verwachtingen zijn van een hometrainer en met welk doel je de hometrainer wilt gaan gebruiken. Maar misschien zijn deze twee dingen wel ondergeschikt aan het belangrijkste aspect van een nieuwe hometrainer voor thuis. Namelijk de houding die je aanneemt wanneer je op de hometrainer zit. Dit is voor ieder individu anders en je kan dit onmogelijk online bepalen of ervaren. Daarom vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk hometrainers in onze toonzaal opgesteld te hebben staan. Zodat potentiële klanten zelf, verschillende hometrainers kunnen uitproberen om te achterhalen welke hometrainer voor hun het meest comfortabel is.

Naast verschillende hometrainers kan je bij ons in de toonzaal ook een heleboel andere fitnessapparaten bekijken en testen, zoals:

Ook bij deze toestellen is het belangrijk om te kijken of jij als persoon het toestel comfortabel kunt gebruiken.

Wat volgt er na de aankoop van je nieuwe hometrainer?

Na de aankoop van je nieuwe hometrainer is het natuurlijk logisch dat je deze mee naar je thuis neemt of dat je deze door ons laat leveren. De dozen zijn niet gigantisch maar nemen toch de nodige ruimte van je wagen in beslag. De levering van de hometrainer door Fitness Specialist is volledig gratis.  Maar een hometrainer in onderdelen die nog in de doos zit is uiteraard niet klaar voor gebruik. Alle nieuwe hometrainers komen in een doos als bouwpakket. Voor niet iedereen is de installatie hiervan vanzelfsprekend. Naast de levering van de hometrainer bij jouw thuis, kan je ook beroep doen op Fitness Specialist voor de installatie er van. Wij maken de hometrainer voor jou gebruiksklaar en zetten deze op de door jou uitgekozen plaats. Achteraf ruimen wij al het verpakkingsmateriaal op en laten we alles achter zoals voorheen. Alleen staat er nu een gloednieuwe hometrainer die klaar is voor gebruik te blinken! Bij een hometrainer moet je je geen zorgen maken over eventueel onderhoud. Echter is het door de jaren heen wel mogelijk dat er, door veelvuldig gebruik, een herstelling moet gebeuren aan je hometrainer. Ook hiervoor kan je rekenen op het serviceteam van Fitness Specialist. Wij bestellen de nodige onderdelen en komen de hometrainer bij jouw thuis herstellen in ‘no-time’. Tot slot kan je bij Fitness Specialist ook terecht voor bijna alle accessoires voor bij of aan je nieuwe hometrainer. Zo hebben wij steeds onderlegmatjes voor jouw vloer te beschermen in stock. Daarnaast is het misschien ook interessant om een hartslagmeter of een tablethouder bij je nieuwe hometrainer aan te kopen.

De Belevings Toonzaal

Wil je zelf beleven wat de ideale zitpositie is voor jou en of je de hometrainer wel makkelijk kan bedienen? Dan moet je gewoon langskomen in onze toonzaal. Hier kan je zelf een heel aantal hometrainers uitproberen en krijg je de nodige uitleg bij elk model. Woon je niet in de buurt van onze toonzaal of heb je door je drukke schema geen gaatje vrij om ons te bezoeken? Dan kan je ons steeds telefonisch bereiken op (+32) 011 76 15 48 of een mailtje sturen naar info@fitnessspecialist.be. Onze medewerkers zullen je te woord staan en je helpen bij het maken van de juiste keuze hometrainer voor bij jouw thuis.