Eenvoudig thuis sporten met een crosstrainer in Vilvoorde

Serviceteam dat zorgt voor montages en herstellingen

Een voordeel van bij Fitness Specialist een crosstrainer te kopen is dat we een eigen professioneel serviceteam hebben die bij jouw thuis de toestellen komt monteren maar ook herstellen. Onze ervaren techniekers zorgen ervoor dat jouw crosstrainer spoedig en correct geïnstalleerd wordt. Hierdoor kan je zelf snel aan de slag met jouw nieuwe fitnessapparaat. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het zelf installeren van jouw crosstrainer en kun je je richten op wat echt belangrijk is: het verbeteren van jouw conditie en gewicht verliezen. Onze techniekers geven je ook graag uitleg over hoe je het apparaat correct gebruikt en onderhoudt, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben.

De beste crosstrainers voor al jouw doelen

Bij Fitness Specialist hebben we een ruime keuze aan crosstrainers van diverse topmerken. Wij zijn ervan overtuigd dat deze merken de beste combinatie zijn tussen kwaliteit en prestaties. Op deze manier ben jij verzekert dat je veilig en efficiënt kunt trainen. Vanzelfsprekend bieden we op al onze crosstrainers minimaal 2 jaar garantie, zodat je zeker weet dat je een kwalitatief goed product koopt. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met jouw crosstrainer dan zorgen we ervoor dat dit snel bij je thuis opgelost wordt.
Sole Fitness E25 Crosstrainer

Vele testmogelijkheden bij ons in de showroom

Ben je nog niet volledig overtuigd van al de voordelen van een aankoop bij Fitness Specialist of als je twijfelt tussen verschillende fitnessapparaten, dan ben je bij ons altijd welkom in de showroom. Hier kan je alle crosstrainers vrijblijvend uitproberen wanneer het jou uitkomt. Is onze showroom te ver weg of als je geen tijd hebt, kan je ons ook altijd contacteren op (+32) 011 76 15 48 of mailen naar info@fitnessspecialist.be. Onze medewerkers zullen hun best doen om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste crosstrainer voor jouw doelen.

De persoonlijke aanpak van Fitness Specialist

Bij Fitness Specialist staan we voor een persoonlijke service op maat van iedere klant. Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten die altijd bereid zijn om je te helpen bij het vinden van de crosstrainer die het beste bij jou aansluit. Bovendien zijn wij ook na aankoop altijd bereikbaar voor eventuele problemen of vragen. Kortom, als je op zoek bent naar een crosstrainer voor bij je thuis in Vilvoorde, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je een ruim aanbod van topmerken, een professionele montageservice bij de klant thuis, een garantieperiode en een persoonlijke service. Bestel vandaag nog en start met het verbeteren van jouw conditie en gewicht verliezen.