Een crosstrainer in Tienen? Hou makkelijk je conditie op peil

Eigen serviceteam dat zorgt voor montages en herstellingen

Een voordeel van bij Fitness Specialist een crosstrainer te kopen is dat we een professionele montageservice aanbieden bij jouw thuis. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jouw crosstrainer snel en efficiënt geïnstalleerd wordt, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met jouw nieuwe fitnessapparaat. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het zelf installeren van jouw crosstrainer en kun je je richten op wat echt belangrijk is: het verbeteren van jouw conditie en gewicht verliezen. Onze monteurs geven je ook uitleg over hoe je het apparaat gebruikt en onderhoudt, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben.

De beste crosstrainers voor jouw doelen

Bij Fitness Specialist hebben we een ruime keuze aan crosstrainers van diverse topmerken. Wij zijn ervan overtuigd dat deze merken de beste kwaliteit en prestaties bieden, zodat je veilig en efficiënt kunt trainen. Daarbij bieden we op al onze crosstrainers minimaal 2 jaar garantie, zodat je zeker weet dat je een kwalitatief goed product koopt. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met jouw crosstrainer dan zorgen we ervoor dat dit snel opgelost wordt.
Sole Fitness E25 Crosstrainer

Heb je nog vragen of wil je een crosstrainer testen?

Als je nog niet helemaal overtuigd bent van de voordelen van een aankoop bij Fitness Specialist of als je twijfelt tussen andere fitnessapparaten, dan ben je altijd welkom in onze showroom. Hier kan je alle crosstrainers vrijblijvend uitproberen wanneer het jou uitkomt. Maar als onze showroom te ver weg is of als je geen tijd hebt, kan je ons ook altijd contacteren op (+32) 011 76 15 48 of mailen naar info@fitnessspecialist.be. Onze medewerkers zullen hun best doen om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste crosstrainer voor jouw doelen.

De persoonlijke aanpak van Fitness Specialist

Bij Fitness Specialist staan we voor een persoonlijke service. Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten die altijd bereid zijn om je te helpen bij het vinden van de crosstrainer die het beste bij jou past. Bovendien zijn wij ook na aankoop altijd bereikbaar voor eventuele problemen of vragen. Kortom, als je op zoek bent naar een crosstrainer voor thuis in Tienen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je een ruim aanbod van topmerken, een professionele montageservice bij de klant thuis, een garantieperiode en een persoonlijke service. Bestel vandaag nog en start met het verbeteren van jouw conditie en gewicht verliezen.