Crosstrainers

CROSSTRAINERS

Op zoek naar de crosstrainer die het beste bij jouw doelstellingen past? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Online vind je tal van merken en types waar overal bij staat dat net deze specifieke crosstrainer de ‘Beste crosstrainer op de markt’ is. Maar is dit wel echt zo? Een kritisch persoon zal denken dat dit een verkooppraatje is en dat is meestal ook zo. Er bestaat niet echt zo iets als de beste crosstrainer, wat er wel bestaat is de crosstrainer die het beste bij u past. Dit is de crosstrainer die voldoet aan uw wensen. Wij van Fitness Specialist helpen u bij het maken van de juiste keuze fitnessapparatuur. Naast crosstrainers verkopen wij nog andere cardiomateriaal zoals:

 

Maar wat maakt een crosstrainer nu de beste crosstrainer voor u? Om hier achter te komen gaan we eerst moeten kijken naar de verschillende variaties van crosstrainers. Het grootste verschil tussen crosstrainers is de positie van het vliegwiel. Je hebt crosstrainers waarbij het vliegwiel achteraan staat en waarbij het vooraan staat. Daarnaast is een belangrijk iets nog de paslengte van de crosstrainer. Kan je je niks voorstellen bij deze termen? Geen paniek, wij van Fitness Specialist staan je bij in je zoektocht naar de perfecte roeitrainer voor u. Met onze jarenlange ervaring staan wij u bij met deskundig advies. U kan de verschillen zelf ervaren in onze toonzaal. Hier kan u steeds alle modellen met elkaar vergelijken zodat u zeker de juiste koopt.

 

Maar wat na de aankoop van uw crosstrainer?

Nadat u een keuze heeft kunnen maken van welke crosstrainer u het meeste aanspreekt en welke u beslist te kopen. Is het tijd om te kijken naar hoe u uw crosstrainer wenst thuis te krijgen. Indien u over een grote wagen of een aanhangwagen beschikt is dit een optie. U kan natuurlijk ook altijd beroep op ons doen om uw crosstrainer bij uw thuis te laten leveren. Maar dan is er misschien nog één klein probleempje. Namelijk het monteren van uw nieuwe aanwinst. Het toestel is (afhankelijk van het type crosstrainer) redelijk zwaar en voor de montage moet je het best toch een handige Harry zijn. Zie je het niet zitten om de nieuwe crosstrainer zelf te monteren? Geen enkel probleem, u kan beroep doen op ons serviceteam. Zij komen bij u langs om de crosstrainer te leveren en te installeren op het afgesproken uur en laten alles ordelijk en in oorspronkelijke staat achter zonder afval. Het moment voor levering en installatie kan eenvoudig afgesproken worden in de toonzaal bij aankoop van uw nieuwe crosstrainer. Bent u toch niet helemaal tevreden over de plaats van de crosstrainer ook dit is geen probleem, wij helpen u ook bij het verhuizen en verplaatsen van uw crosstrainer. Een crosstrainer heeft in principe niet echt onderhoud nodig. Het nodige kan u perfect zelf doen zonder enige technische kennis. Echter voor een eventuele herstelling of een probleem van uw crosstrainer kan u zowel tijdens als na het verlopen van uw garantie beroep doen op ons serviceteam. Zij helpen u spoedig verder zodat u snel verder kan trainen! Ook voor accessoires zoals een onderlegmat en een borstband voor het registeren van uw hartslag kan u terecht bij Fitness Specialist. Fitness Specialist biedt alles aan voor op, onder of aan uw crosstrainer! Kortom Fitness Specialist is het aanspreekpunt in België op vlak van crosstrainers!

 

Het grootste voordeel van een crosstrainer!

Impact vrij bewegen is het grootste voordeel van een crosstrainer. En daarom ook een absolute aanrader om zelf een crosstrainer voor thuis aan te schaffen. Met het impact vrij bewegen bedoelen we eigenlijk dat je met een crosstrainer kan bewegen zonder spanning of druk te zetten op uw spieren en gewrichten. Ideaal dus voor mensen die moeite hebben tijdens het lopen. Want met een crosstrainer boots je het normale lopen na maar dan zonder de schokken. Ben je hier niet helemaal van overtuigd of zit je toch nog met een paar vragen? Dan bent u steeds welkom in onze toonzaal, hier kan u alle crosstrainers vrijblijvend uitproberen. Is onze toonzaal te ver rijden of heeft u geen tijd om ons te bezoeken? Dan kan u ons steeds telefonisch bereiken op (+32) 011 76 15 48 of een mailtje sturen naar info@fitnessspecialist.be. Onze medewerkers zullen zo goed mogelijk al uw vragen beantwoorden en u helpen bij het maken van de juiste keuze crosstrainer.