Bedrijfsfitness

Betere werkprestaties door bedrijfsfitness

Ontdek de meerwaarde voor uw bedrijf

Bedrijfsfitness is een trend die wereldwijd aan terrein wint. Terwijl landen als de Verenigde Staten en onze Europese buren deze beweging al vroeg hebben omarmd, beginnen nu ook Belgische werkgevers de talloze voordelen te herkennen. Steeds meer bedrijven voorzien hun personeel van eigen fitnessfaciliteiten, en dat is niet zonder reden. Een bedrijfsfitness leidt tot:

Het is algemeen bekend dat regelmatig sporten bijdraagt aan een betere gezondheid, maar wist je ook dat het een positieve invloed heeft op je concentratievermogen en creativiteit? Hierdoor worden jij en je collega’s niet alleen gezonder, maar ook productiever en meer ontspannen in de werkomgeving.

Ontdek alle voordelen van bedrijfsfitness in onze GRATIS te downloaden Bedrijfsfitness Gids

gIDS png

‘’Onze ervaring met Fitness Specialist was uitstekend. De samenwerking verliep vlot en de service was snel, van offerte tot levering. In de winkel kregen we een persoonlijke uitleg over het brede aanbod fitnesstoestellen. Fitness Specialist was de ideale partner voor het inrichten van onze fitnessruimte.’’

5/5

‘’We waarderen de correctheid, heldere uitleg en betrouwbare levering van Fitness Specialist. We adviseren Fitness Specialist voor zowel persoonlijke als professionele fitnessaankopen vanwege hun kwaliteit en service.’’

5/5

Toonaangevend in fitnesstoestellen

Wij helpen u graag in onze showroom

Met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie, zijn wij toonaangevend in gebruik van fitnesstoestellen op de werkvloer. Als een familiebedrijf met een persoonlijke en professionele aanpak, streven wij er altijd naar om onze klanten de beste service en producten te bieden.
Graag nodigen wij u uit bij ons in de showroom. Ons deskundig team staat klaar om u van topadvies te voorzien. Wacht niet langer en bezoek ons in Hasselt of Lommel voor een exclusieve showroombeleving. Uw bedrijfsfitness verdient alleen het allerbeste!

Fitness Specialist Lommel 8
Lommel
Hasselt