Categorie:

Beschikbaar via nabestelling

Avantopool Kide – Ijsbad incl. externe koel- en verwarmingsunit

 3.872,00

Beschikbaar via nabestelling

Categorie:

Beschrijving

Avantopool Kide – Opblaasbaar en Compact – Professioneel en Thuisgebruik

Avantopool Kide is een opblaasbaar, compact bad ontworpen voor professioneel en thuisgebruik. Het Avantopool Kide bad kan bijna overal gebruikt worden en is gemakkelijk mee te nemen in een draagtas.

De externe koel- en verwarmingsunit is eenvoudig te gebruiken en de slangen kunnen snel worden bevestigd met snelkoppelingen van 32 mm. Het Avantopool Kide bad kan ook buitenshuis gebruikt worden. Het bad is geschikt voor maximaal twee personen, maar is het meest comfortabel voor gebruik door één persoon.

Avantopool Kide is gemaakt van duurzaam, versterkt, huidvriendelijk PVC en is gemakkelijk schoon te houden. Samen met het Avantopool externe koel- en verwarmingsunit kunt u genieten van koude baden op professioneel niveau of ontspannen in warm water.

De unit koelt en verwarmt het water ongeveer 8°C per uur en handhaaft de gewenste watertemperatuur, die kan worden ingesteld tussen +4°C en +40°C.

Waarom is kou goed voor je?

Het is wetenschappelijk bewezen dat kou goed is voor lichaam en geest. Het verbetert het welzijn op verschillende manieren:

  • Versnelt het herstel
  • Verlicht pijn en ontstekingen
  • Verbetert het uithoudingsvermogen en de weerstand
  • Activeert bruin vet
  • Je valt makkelijker in slaap en de kwaliteit van de slaap is beter
  • Je krijgt meer energie en het geeft een goed gevoel

Avantopool ijsbaden zijn geschikt voor de meeste gezonde personen die willen genieten van een verhoogde alertheid, energie en weerstand – minder stress en pijn.

Helaas is dit model momenteel nog niet te testen in onze toonzaal. De andere twee modellen kan je wel komen bekijken te Hasselt.

Merk

Avantopool

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Avantopool Kide – Ijsbad incl. externe koel- en verwarmingsunit” te beoordelen

Recently Viewed Products

Geen recent bekeken producten om weer te geven